Pojemniki do zgrzewu
(do dań gotowych, zup oraz przekąsek)

Pojemniki
okrągłe


FP 2986


To wysokiej jakości zgrzewalne miski wykonane z kompozycji surowców polipropylenowych (PP), o średnicy fi 150mm i pojemności do 500ml. Polecamy je do bezpośredniego pakowania żywności zarówno świeżej w MAP lub samym zgrzewem lub mrożonej z możliwością odgrzewania w mikrofalówce. Oferujemy je zarówno w wersji klasycznej jak i w wersji tzw. „heavy” do dań poddanych pasteryzacji czy z wysoka barierą „evoh” do sterylizacji.

Standardowo produkowane są w wersji czarnej jak również na zamówienie transparentnej i innych wybranych kolorach.

Pojemniki mogą mieć zastosowanie do pakowania:

  • garmażu (porcje ok. 300g)
  • zup
  • cateringów dietetycznych
  • wynosów lunchowych
  • sałatek na zimno
  • sałatek owocowych
  • żywności w zalewach
  • żywności w marynatach
  • żywności mrożonej
  • dań włoskich/polskich/japońskich na bazie makaronów, ziemniaków czy kasz np. z mięsem, warzywami i sosami
  • flaków
  • fasolek po bretońsku
  • bigosów
  • dań azjatyckich/hinduskich na bazie ryżów czy makaronów np. z mięsem, warzywami i sosami
  • warzyw gotowanych i mrożonych
  • deserów
  • itd

Pojemniki do zgrzewu
(do dań gotowych, zup oraz przekąsek)

Pojemniki okrągłe

FP 2986


To wysokiej jakości zgrzewalne miski wykonane z kompozycji surowców polipropylenowych (PP), o średnicy fi 150mm i pojemności do 500ml. Polecamy je do bezpośredniego pakowania żywności zarówno świeżej w MAP lub samym zgrzewem lub mrożonej z możliwością odgrzewania w mikrofalówce. Oferujemy je zarówno w wersji klasycznej jak i w wersji tzw. „heavy” do dań poddanych pasteryzacji czy z wysoka barierą „evoh” do sterylizacji.

Standardowo produkowane są w wersji czarnej jak również na zamówienie transparentnej i innych wybranych kolorach.

Pojemniki mogą mieć zastosowanie do pakowania:

  • garmażu (porcje ok. 300g)
  • zup
  • cateringów dietetycznych
  • wynosów lunchowych
  • sałatek na zimno
  • sałatek owocowych
  • żywności w zalewach
  • żywności w marynatach
  • żywności mrożonej
  • dań włoskich/polskich/japońskich na bazie makaronów, ziemniaków czy kasz np. z mięsem, warzywami i sosami
  • flaków
  • fasolek po bretońsku
  • bigosów
  • dań azjatyckich/hinduskich na bazie ryżów czy makaronów np. z mięsem, warzywami i sosami
  • warzyw gotowanych i mrożonych
  • deserów
  • itd


Dokument do pobrania