Pojemniki do zgrzewu
(do dań gotowych, zup oraz przekąsek)
Pojemniki
okrągłe
FP 2986
To wysokiej jakości zgrzewalne miski wykonane z kompozycji surowców polipropylenowych (PP), o średnicy fi 150mm i pojemności do 500ml. Polecamy je do bezpośredniego pakowania żywności zarówno świeżej w MAP lub samym zgrzewem lub mrożonej z możliwością odgrzewania w mikrofalówce. Oferujemy je zarówno w wersji klasycznej jak i w wersji tzw. „heavy” do dań poddanych pasteryzacji czy z wysoka barierą „evoh” do sterylizacji.
Standardowo produkowane są w wersji czarnej jak również na zamówienie transparentnej i innych wybranych kolorach.
Pojemniki mogą mieć zastosowanie do pakowania:
- garmażu (porcje ok. 300g)
- zup
- cateringów dietetycznych
- wynosów lunchowych
- sałatek na zimno
- sałatek owocowych
- żywności w zalewach
- żywności w marynatach
- żywności mrożonej
- dań włoskich/polskich/japońskich na bazie makaronów, ziemniaków czy kasz np. z mięsem, warzywami i sosami
- flaków
- fasolek po bretońsku
- bigosów
- dań azjatyckich/hinduskich na bazie ryżów czy makaronów np. z mięsem, warzywami i sosami
- warzyw gotowanych i mrożonych
- deserów
- itd
Pojemniki do zgrzewu
(do dań gotowych, zup oraz przekąsek)
Pojemniki okrągłe
FP 2986
To wysokiej jakości zgrzewalne miski wykonane z kompozycji surowców polipropylenowych (PP), o średnicy fi 150mm i pojemności do 500ml. Polecamy je do bezpośredniego pakowania żywności zarówno świeżej w MAP lub samym zgrzewem lub mrożonej z możliwością odgrzewania w mikrofalówce. Oferujemy je zarówno w wersji klasycznej jak i w wersji tzw. „heavy” do dań poddanych pasteryzacji czy z wysoka barierą „evoh” do sterylizacji.
Standardowo produkowane są w wersji czarnej jak również na zamówienie transparentnej i innych wybranych kolorach.
Pojemniki mogą mieć zastosowanie do pakowania:
- garmażu (porcje ok. 300g)
- zup
- cateringów dietetycznych
- wynosów lunchowych
- sałatek na zimno
- sałatek owocowych
- żywności w zalewach
- żywności w marynatach
- żywności mrożonej
- dań włoskich/polskich/japońskich na bazie makaronów, ziemniaków czy kasz np. z mięsem, warzywami i sosami
- flaków
- fasolek po bretońsku
- bigosów
- dań azjatyckich/hinduskich na bazie ryżów czy makaronów np. z mięsem, warzywami i sosami
- warzyw gotowanych i mrożonych
- deserów
- itd
Dokument do pobrania