Opakowania C-PET

(mrożenie, mikrofala, piekarnik)


Oferujemy szeroką gamę najwyższej jakości tacki, pojemniki, miski wykonane z odpornego na temperaturę C-PET. Opakowania te przeznaczone są do pakowania dań gotowych, produktów świeżych do pieczenia, mrożonych, chłodzonych lub posiłków na wynos.

W tym zakresie proponujemy Państwu kompleksowe rozwiązania (opakowania + folie do ich zamykania) stosowane z dużym powodzeniem w całej Europie w przemyśle spożywczym oraz gastronomii.

Specjalnie opatentowany sposób wytłaczania i termoformowania daje naszym opakowaniom z C-PET wiele zalet tj.:

  • wielofunkcyjność temperaturowa zapakowanych produktów (mrożenie, podgrzewanie w mikrofalówkach lub pieczenie w piecach: elektrycznych, konwekcyjnych itp.)
  • odporność na niskie i wysokie temperatury
    od –40 oC do + 220 oC
  • możliwość pakowania metodami: MAP, SKIN lub sam zgrzew
  • po zapakowaniu w nie i zamknięciu MAP, SKIN przedłużanie trwałości przechowywanej żywności
  • najwyższa jakość
  • lekkie, giętkie i wytrzymałe
  • szeroki wachlarz wymiarowy i kształtowy dostosowany pod różne potrzeby rynku
  • dostępne w wersji koex lub mono

Dzięki naszym tackom i pojemnikom z C-PET możecie Państwo zapakować oraz podgrzać danie lub posiłek w tym samym opakowaniu.

Opakowania C-PET

(mrożenie, mikrofala, piekarnik)


Oferujemy szeroką gamę najwyższej jakości tacki, pojemniki, miski wykonane z odpornego na temperaturę C-PET. Opakowania te przeznaczone są do pakowania dań gotowych, produktów świeżych do pieczenia, mrożonych, chłodzonych lub posiłków na wynos.

W tym zakresie proponujemy Państwu kompleksowe rozwiązania (opakowania + folie do ich zamykania) stosowane z dużym powodzeniem w całej Europie w przemyśle spożywczym oraz gastronomii.

Specjalnie opatentowany sposób wytłaczania i termoformowania daje naszym opakowaniom z C-PET wiele zalet tj.:

  • wielofunkcyjność temperaturowa zapakowanych produktów (mrożenie, podgrzewanie w mikrofalówkach lub pieczenie w piecach: elektrycznych, konwekcyjnych itp.)
  • odporność na niskie i wysokie temperatury od –40 oC do + 220 oC
  • możliwość pakowania metodami: MAP, SKIN lub sam zgrzew
  • po zapakowaniu w nie i zamknięciu MAP, SKIN przedłużanie trwałości przechowywanej żywności
  • najwyższa jakość
  • lekkie, giętkie i wytrzymałe
  • szeroki wachlarz wymiarowy i kształtowy dostosowany pod różne potrzeby rynku
  • dostępne w wersji koex lub mono

Dzięki naszym tackom i pojemnikom z C-PET możecie Państwo zapakować oraz podgrzać danie lub posiłek w tym samym opakowaniu.